Technológia pre vaše zdravie

iTOVi

Predstavte si, že by ste sa mohli vášho tela spýtať na to, čo mu práve chýba… Neveríte? Dá sa to.
Vyskúšajte novinku na trhu s výživovými produktmi – skener iTOVi.

Výživový skener iTOVi je zariadenie s pokročilou technológiou, ktoré vám pomôže dozvedieť sa to, čo vaše telo aktuálne potrebuje. Využíva modernú technológiu Galvanic Skin Response (GSR – galvanická odozva pokožky), v rámci ktorej malé zmeny v elektrickej vodivosti pokožky. Ide o jednu z najpresnejších metód biologickej odozvy, ktorá bola doteraz vyvinutá.

Prístroj je dostatočne citlivý na to, aby jemne meral telesné signály cez kožné elektródy, čím dokáže rýchlo a kvantifikovateľne odčítať reakcie tela na frekvencie výživových produktov. Po zhromaždení všetkých dát je možné ich odoslať do algoritmu iTOVi, ktorý vyhodnotí ich potrebu pre vaše telo.

Meranie zvládne aj malé dieťa

Počas merania držíte prístroj iTOVi jemne v ruke, čo zvládnu aj malé deti či starší ľudia. Prístroj funguje na princípe vyslania elektronických frekvencií, následne zachytenia reakcie tela a spárovania s produktami AΩ Zdravia, ktoré pomôžu vrátiť telo späť do rovnováhy. Meranie je rýchle a nenáročné, samotný sken trvá cca minútu. Je bezpečné pre deti, bábätká aj ľudí s kardiostimulátorom.*

Ako sa dostanete k výsledkom?

Výsledky Vám budú zaslané emailom. Vďaka aplikácii v mobile, ktorú si takisto môžete stiahnuť a slúži ako vaša osobná zdravotná karta, sa dostanete k informáciám, ktoré sú dôležité pre poznanie príčin Vašich ťažkostí. Dostanete zoznam produktov, ktoré vám pomôžu dostať telo do rovnováhy. Vybrané produkty by sa mali používať minimálne 2-4 týždne, potom je vhodné spraviť kontrolné meranie.

Chcete mať vlastný prístroj iTOVi?

Aj vy môžete vlastniť prístroj iTOVi a využívať ho pre seba, deti, partnera, rodinu, priateľov či svojich klientov. Kedykoľvek sa tak môžete oskenovať, spoznať príčiny ťažkostí ako aj možnosti ako ich odstrániť. Ak sa potrebujete poradiť o prístroji, či jeho kúpe, kontaktujte nás tu>>

*Upozorňujeme, že iTOVi nie je diagnostickým prístrojom.